Bisnessijoittamisen perusteissa käydään läpi Warren Buffettin menestyksen salaisuus. Buffettin bisnessijoittaminen mahdollistaa hyvän tuoton alhaisella riskillä. Yhtälö kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta koulutuksen jälkeen sinäkin tiedät, että se on silti totta!

Bisnessijoittamisen jatkokurssi on tarkoitettu edistyneemmille osakesijoittajille. Se sopii hyvin myös sijoitusalan asiantuntijoiden osaamisen kehittämiseen. Jatkokurssin tarkempi sisältö räätälöidään osallistujien valmiustason perusteella.

Warren Buffettin täysin poikkeuksellinen menestysresepti ei ole levinnyt sijoittajien keskuudessa. Osittain syynä on tiedon puute, mutta asiasta tietävienkin on vaikea noudattaa bisnessijoittamisen periaatteita. 

Sijoittajan psykologia -koulutuksessa käymme läpi osakesijoittajan haasteita ja autamme ymmärtämään ihmisen taipumusta uskoa hyviä tarinoita. Ihminen esimerkiksi uskoo hyvään tarinaan, vaikka sen faktat olisivat täysin vääriä. Miksi ihminen tekee niin?

Ekonomisti Mika Hyttinen

Lisätietoja saat soittamalla numeroon 045-1747 277 (arkisin klo 8-18) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mika.hyttinen@tinpie.com. 

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön